Vraag / Offerte
Bedrijfsentertainment

Over ons

En dit is wat we doen.

Wij zijn wij

BedrijfsEntertainment.nl is ontstaan vanuit het gerenommeerde AT Bookings; het artiestenbureau waar o.a. Anouk, Kane & Di-rect hun live-carrière gestart zijn.
Onze kennis en jarenlange ervaring in het management en boeken van artiesten, in combinatie met een vernieuwende, servicegerichte klantenaanpak richting de zakelijke markt maakt ons tot een unieke sparringpartner voor de invulling van entertainment tijdens uw evenement.

Ons team van professionals staat in dagelijks contact met de entertainmentbranche. Wij zetten dit netwerk graag in om uw evenement op een verrassende manier in te vullen zodat u nergens meer aan hoeft te denken!

BedrijfsEntertainment.nl maakt altijd een voorstel op maat, of het nou gaat over het boeken van een artiest of de invulling van uw gehele event; wij denken vol enthousiasme met u mee!

Wat doen wij

Samen met u bepaalt ons team van specialisten de kern van het event zodat de juiste match tussen uw doelgroep, gelegenheid en het entertainment gemaakt kan worden.

Naast het entertainment, kunnen wij op basis van de hieraan gekoppelde faciliteiten ook voorzien in aanvullende diensten zoals de technische productie, artist handling, stage management, event producers, etc.

Ons doel is om de perfecte match te maken tussen uw event en het zorgvuldig geselecteerde entertainment!