Vraag / Offerte

Valerio Zeno

"o.a. bekend van Je Zal Het Maar Hebben & Proefkonijnen"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij ‘Big Brother’ volgde een spoedcursus bij ‘6Pack’ (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen ‘6Pack’ stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in ‘Wakker Worden Met Valerio’.

‘Valerio in de Sneeuw’, ‘Valerio Duikt Onder’, ‘Valerio’s Datingshow’ en de ‘TMF Awards’ volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie ‘Alles is Liefde’.

Bij BNN gaat Valerio op verschillende fronten aan de slag. Voor ‘Je Zal Het Maar Hebben’ gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. In de indrukwekkende serie ‘Over Mijn Lijk’ volgt de presentator jonge mensen met een levensbedreigende ziekte. Met Dennis Storm voert Valerio een keiharde strijd in ‘Dennis vs Valerio’ en is hij eveneens samen met Dennis te zien in ‘Proefkonijnen’.

Valerio is beschikbaar als presentator of dagvoorzitter voor uw evenement!

Showfacts Valerio Presentaties:

-Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken

-Presentaties tot 3 uur

-Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

persfoto

Video