Vraag / Offerte

Tim Hofman

" Presentatietalent BNNVARA"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

Op 1 januari 2011 wordt Tim toegalaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben biedt 101TV Tim een baan als presentator/programmamaker aan. Hieruit voort komt het even scherpe als absurde TimTV: diepgang om te lachen.

Door zijn reportages voor TimTV en de furore die hij op het internet maakt als columnist en Twitteraar valt hij binnen BNN op, en men besluit dan ook om Tim voor het BNN/VARA-programma 24/7 aan te stellen. Voor dit programma bedenkt en maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist.

Na 24/7 maakt Tim het programma FC Gay over homoseksualiteit en voetbal. Momenteel maakt hij items voor het programma Spuiten & Slikken. Tevens treedt Tim als Internet-expert op bij De Wereld Draait Door en BNN Today op Radio1. Naast internet expert is hij ook een expert op het gebied van social media. Tim heeft zijn eigen weblog debroervanroos.nl met duizenden vaste lezers.

Zijn werk als tekstschrijver, programmamaker en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkelbijten. Het liefst goedlachs.

#BOOS

In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

De serie is ondertussen één van de succcesvolste op YouTube met op dit moment met meer dan 250.000 abonnees.

Social Media

In deze lezing wijzen Dennis Storm  en Tim Hofman met behulp van filmmateriaal op de kracht van Social Media, en internet in het verlengde. Tegelijkertijd behandelen ze het gevaar, de do’s en dont’s en de imagoschade die verkeerd gebruik een individu of bedrijf kan opleveren.

Foto credit: Jesje Veling

persfoto

Video