Vraag / Offerte

The Originals

"Voor een feest om nooit te vergeten"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

De beste coverband van Nederland zorgt gegarandeerd voor een feest om nooit te vergeten.

Over The Originals

The Originals zijn een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welke liedje u ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor u. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers die ze door het hele land ten gehore brengen. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band elk publiek. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer.

Een interactief muziekspektakel

De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaan spelen. Met hun aanstekelijke enthousiasme en hun roze pakken bent u met The Originals verzekerd van een groot muzikaal spektakel.

Wie zijn The Originals?

The Originals bestaan uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we van Volumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Erik Vorstenbosch maakte furore bij De Coronas en doet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op het verzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. Zijn broer Hans Vorstenbosch kennen we ook van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt. Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt op de basgitaar. Tot slot hebben we William van Rutte die achter op het podium los gaat op de drums en percussie.

Boek The Originals voor een optreden

The Originals zijn te boeken voor verschillende gelegenheden, feesten en events. Ze traden al op bij privéfeesten, festivals, poppodia en bedrijfsfeesten. The Originals zijn maandelijks te gast in De Coen & Sander Show op Radio 538 en hebben opgetreden op bijzondere locaties, waaronder:

• Strandfestival ZAND
• 538Live XXL
• De Vrienden van Amstel LIVE!
• Stöppelhaene
• de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Persfoto