Vraag / Offerte

The Acoustics

"Herkenbare popsongs in een relaxed akoestisch jasje"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

Gitaarduo The Acoustics speelt de grootse hits van vroeger tot nu met twee akoestische gitaren en twee stemmen. Dit kan in een mobiele setting met een verrijdbare versterker, of met een complete geluidsinstallatie. In beide gevallen kunt u genieten van herkenbare popsongs in een relaxed akoestisch jasje, ideaal voor praktisch ieder bedrijfsfeest.

Het duo bestaat uit Boudewijn de Jong (Bowe) en een wisselende bezetting van Nederlandse topgitaristen die hun sporen verdiend hebben bij onder andere Nielson, Waylon en Marco Borsato. De muziek van Bowe is ook al jaren regelmatig te horen op de Nederlandse radio en TV. Bij The Acoustics ligt de nadruk helemaal op het spelen van covers. Eigen werk kan op verzoek uiteraard ook worden gespeeld.

Het repertoire begint in de jaren zestig bij oude helden zoals The Rolling Stones en de Beatles. Uit de jaren 80 wordt bijvoorbeeld Shout van Tears for Fears gespeeld. Uit de jaren komt bijvoorbeeld een klassieker als Losing my religion van R.E.M. langs. The Acoustics spelen ook heel graag dingen van nu, zoals liedjes van Ed Sheeran of Justin Bieber.

Eigenlijk kunt u The Acoustics overal kwijt. Een duo is heel flexibel. In de mobiele setting heeft het duo niet eens stroom nodig, wat leuk is voor bijvoorbeeld een ambulant buiten optreden. Het volume is er ook altijd op gericht dat mensen elkaar nog goed kunnen verstaan. Muziek op praatbaar niveau dus, nooit overheersend.

persfoto

Video