Vraag / Offerte

Manuel Broekman

"Presentator, evenement host en MC"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

Manuel maakte zijn acteerdebuut als Peter in het tweede seizoen van de VPRO-kindserie “Madelief”. Op vijftienjarige leeftijd was hij een aantal maanden te zien als Lex Citroen in Onderweg naar Morgen.

Eind 2005 kreeg hij een vaste rol in de dramaserie Sprint, met onder andere Jeroen van Koningsbrugge en Marlous Dirks. In 2007 speelt hij in “Voetbalvrouwen” Dylan Woesthoff, de televisiezoon van Barry Astma. Manuel is ook te zien geweest in “Verliefd op Ibiza” en “Rechercheur Ria”.

Na zijn rol in Voetbalvrouwen is Manuel vooral te zien in bioscoopfilms. In 2009 speelde hij een rol in de film “Limo” over de meidengroep KUS. In datzelfde jaar was hij te zien in “Lover of Loser” als Max, een verfilming van het boek “Alles stroomt” van Carry Slee. In 2010 speelde Manuel de rol van Marlon Broekman in “Sterke verhalen”. Manuel was verder te zien in de films “Smoorverliefd” en “Hartenstraat”.

Vanaf 2010 was Manuel te zien in de populaire BNN serie “Feuten”. Daarin vertolkt hij de hoofdrol van Bram Wagtmans in seizoen 1, 2 en 3. Manuel is ook te zien in de film “Feuten: Het Feestje”. Voor BNN was hij tevens te zien als presentator van “Spuiten en Slikken”. Manuel leende daarnaast zijn stem aan een aantal radio-reclames.

In de jaren 2014 en 2015 is Manuel erg succesvol in meerdere bioscoopfilms en series, waaronder “Hartenstraat”, “Rechercheur Ria”, “Pak van mijn Hart”, de gouden film “Homies” en de spetterende komedie “Ja, Ik Wil!”.

Naast acteren is Manuel ook vast model voor een aantal grote Nederlandse en buitenlandse merken. Tevens heeft Manuel naast acteren en modellenwerk nog een andere grote hobby die hij eveneens succesvol heeft kunnen omzetten in een drukke baan, namelijk het optreden als MC van het succesvolle DJ-duo ‘Manuel & Geza’ samen met mede-acteur en vriend Géza Weisz.

Deze Manuel & Geza shows zijn zich als een razende gaan vermenigvuldigen en daarom zit Manuel, naast het MC’en in clubs door het gehele land en abroad, ook de laatste tijd wekelijks in de studio omdat hij binnenkort samen met Géza voor het eerst hun eigen producties en nummers gaat uitbrengen.

Manuel Broekman is te boeken als presentator, evenement host en MC bij AT Bookings

persfoto

Video