Vraag / Offerte

Koen Kardashian

"Niet Lullen Maar Poetsen"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

Koen van Dijk behoort sinds zijn ontdekking door Rutger Castricum in het Powned programma ‘Niet lullen maar Poetsen’ tot de meest snel groeiende influencers van dit moment. Koen is een van de opvallendste deelnemers van het SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’, z’n dagelijkse posts op Instagram worden massaal bekeken en z’n plaat ‘Met je Prada’s in de Modder’ is DE YouTube-hit van dit moment. Koen is hot!

Koen van Dijk (24) is op z’n zachts gezegd ‘een opvallende verschijning’. Sinds hij met z’n ‘zusje’ Gigi te zien was bij Powned is z’n carriere in een stroomversnelling geraakt. Koen’s excentrieke manier van leven zorgt dagelijks voor menig ooohh en aaahhh’s maar hij geniet er met volle teugen van. Dit is Koen Kardashian!

De afgelopen maanden is Koen veelvuldig in de media te zien geweest. Zo was hij onder andere te gast bij Carlo’s TV Café, RTL Koffietijd, RTL live en Powned. Inmiddels is Koen een veelgevraagd visagist/stylist en presentator voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Koen is wekelijks te zien in het spraakmakende SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’ waarin de ‘Queens’ proberen te overleven in de jungle van Panama. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro en dat is aan Koen vanzelfsprekend uitstekend besteed! Gaat Koen het redden? Wordt vervolgd.

Maar er is meer: Koen heeft onlangs z’n eerste plaat gereleased. ‘Met je Prada’s in de Modder’ is DE Youtube-sensatie van dit moment en heeft een heuse hurricane doen losbarsten in de media. Het AD, Quotenet, Grazia, Shownieuws, RTL Boulevard en Radio Veronica zijn bijvoorbeeld gelijk aangehaakt.

Wordt dit DE hit van het najaar? Als het aan Koen ligt vast en zeker want ook dat is de echte Koen Kardashian!

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eigen online serie en een vervolg op televisie, maar daarover wordt binnenkort veel meer bekendgemaakt.

persfoto

Video