Vraag / Offerte

Irene Moors

"Vakvrouw met 30 jaar televisie ervaring"

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

vraag gratis een offerte aan

contact

Biografie

Irene Moors is een vakvrouw met 28 jaar televisie ervaring. Zij heeft vele programma’s gepresenteerd bij RTL4, waarvan Telekids, Life & Cooking, Life4You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Irene heeft begin 2016 de overstap gemaakt naar SBS6 waar zij diverse nieuwe programma’s zal gaan presenteren.

Ook doet Irene regelmatig presentaties in het land. De ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan bij o.a. Roadshows en Theaterproducties maakt haar all round. Door haar spontaniteit, stressbestendigheid, professionaliteit en humor weet zij als geen ander elke productie op passende wijze aan elkaar te praten.

Zij is dan ook een graag geziene host/gastvrouw/presentatrice op prijsuitreikingen, benefietgala’s, bedrijfsfeesten en productpresentaties, Presenteren zit in Irene in de genen: natuurlijk, ongedwongen en verrassend.

Irene is op o.a. (bedrijfs-) evenementen in te zetten als presentatrice.

Irene is ook in te zetten voor:

  • Reclamecampagnes
  • TV/radio commercials
  • Acteerwerkzaamheden
  • Voice-over werkzaamheden
  • Product promotie

Over Irene Moors:

Irene Moors is op 18 juni 1967 geboren in Alkmaar en moeder van Rosalie (’98) en Tijn (’02). Sinds 2001 is ze getrouwd met Barry Kroon. In 1988 debuteerde zij bij de NCRV met het programma ‘Dit is Disney’. Na een jaar maakte zij de overstap naar RTL4 waar zij ruim 26 jaar gewerkt heeft.

In 1989 is Irene bij RTL4 terecht gekomen, waar zij van 2 oktober 1989 het kinderprogramma Telekids gestalte heeft gegeven. Na vier jaar het programma alleen te hebben gepresenteerd, kreeg Irene gezelschap van Carlo Boszhard. Al gauw bleken Carlo en Irene een perfect presentatieduo te zijn. De laatste uitzending van Telekids was precies 10 jaar later op 2 oktober 1999.

Carlo en Irene zijn al vanaf 2000 te zien op de zondagmiddag bij RTL4. Negen jaar lang heette het programma ‘Life & Cooking’. Na een sponsorwissel is het programma in 2009 verder gegaan onder de naam ‘Life 4 You’. In augustus 2014 kondigde het duo aan het laatste seizoen in te gaan. Carlo en Irene werden in dit programma terzijde gestaan door o.a. Meesterkok Rudolph van Veen.

In 2009 bedacht Carlo ‘De TV Kantine’. In dit programma worden bekende Nederlanders door Carlo en Irene gepersifleerd. De TV Kantine wordt nog altijd op TV uitgezonden en is vele malen bekroond met o.a. de Gouden Televizier Ring (2010).

Sinds 2016 maakt Irene Moors programma’s voor SBS. Najaar 2016 is zij samen met Rudolph van Veen te zien in het programma “Over smaak valt te twisten”, waarin kookclubs het tegen elkaar opnemen.

Persfoto